+386 40 971 165
info@math.si
robert.luis1965
»Večji kot je otok znanja, daljša je obala čudes.« Ralph M. Sockman

Inštrukcije matematike


Če se želiš veliko naučiti in razumeti si na pravem mestu. Inštrukcije Pi smo ustanovili z namenom, da pomagamo mladim pri njihovih težavah pri predmetu matematika ter da delimo svoje znanje. Naše poučevanje je namenjeno vsem, ki bi radi popravili oziroma izboljšali oceno ali pa se učinkovito pripravili na popravni izpit ali splošno oz. poklicno maturo.

Matematiko je možno razumeti na več načinov, saj lahko posameznik razume isto matematično pravilo drugače od ostalih. Svoje poučevanje vedno prilagodimo vašim željam in predhodnemu znanju. Naše ure potekajo v sproščenem vzdušju, kjer je vsako vaše vprašanje dobrodošlo in kjer je cilj, da od njih odidete z večjim znanjem. In prav tu vidimo našo poglavitno prednost, ker se problema lotimo sistematsko in se prilagodimo tečajniku, saj je poti do razumevanja matematike več in ne samo ena.

Inštrukcije nudimo osnovnošolcem, dijakom srednjih šol in gimnazij ter odraslim, ki se izobražujejo po programih osnovnošolskega, poklicnega in srednjega strokovnega izobraževanja.

V našem podjetju imamo tudi dolgoletne izkušnje s poučevanjem otrok z disleksijo, disgrafijo in diskalkulijo ter motnjami koncentracije in pozornosti.Pošljite povpraševanje! >>

Robert Luis s.p.

Jakopičeva ulica 8
1000 Ljubljana

T: +386 40 971 165
E: info@math.si

Kontaktirajte nas >
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke